Energetische- en Aromatische therapie

Energetische- en Aromatische therapie

Energetische therapie is een eeuwenoude additieve / complementaire behandelwijze. Wat wil zeggen dat het uitstekend samengaat naast een behandeling uit de reguliere zorg. Als aanvulling, maar niet in plaats daarvan.

Heb je last van stress / burnout of chronische pijnklachten ?
Een energetische behandeling bevordert de bloedcirculatie,
ondersteunt de weerstand, verlicht pijnklachten, is ontspannend en geeft rust in je hoofd. Dit kan een Reiki behandeling of een Quantum Touch behandeling zijn. Eventueel gecombineerd met Aromatherapie.

Heb je rug- nek- schouder- of whiplash klachten?Met de Energetische Reset methode verlicht ik zonder kraken, prikken of pijnlijke oefeningen je rug- nek- schouder- en whiplash klachten. Scheve wervels staan heel snel weer recht. 

Heel fijn is een combinatie van energetische- met een Aroma therapie behandeling. 

-Een Reiki massage is een uur volledige ontspanning, door een lichte massage van je rug, hoofd en voeten. Met gebruik van 8 pure etherische oliën van therapeutische kwaliteit. De helende energie en oliën versterking elkaar in de werking. Het bevordert tevens de bloeddoorstroming, verlicht pijn en ondersteunt het immuunsysteem.

 -Een uitlijning is een combinatie van helende energie en 7 etherische oliën, die de balans tussen lichaam en geest hersteld. De doorstroming van de meridianen (energiebanen) en chakra’s
wordt weer hersteld. Dit geeft niet alleen een heel ontspannen gevoel (en een heerlijk leeg hoofd), maar er kan ook veel losgelaten worden. Zoals, trauma en angsten. Deze behandeling is ook heel werkzaam als je PDS klachten hebt.

Prijzen per behandeling:

Reiki behandeling (30min.)     € 30,-
Reiki massage:                           € 50,-
Uitlijning:                                     € 50,-
Energetische Reset:                  € 30,-